Bewerkingen met vertrouwde apparaten

Vertrouwde apparaten zijn apparaten waartoe gebruikers die in de instellingen voor vertrouwde apparaten zijn opgegeven altijd volledige toegang hebben.

Om met vertrouwde apparaten te werken, kunt u toegang verlenen aan een individuele gebruiker, een groep gebruikers of aan alle gebruikers van de organisatie.

Als uw organisatie bijvoorbeeld het gebruik van verwisselbare schijven niet toestaat, maar beheerders verwisselbare schijven voor hun werk gebruiken, kunt u verwisselbare schijven alleen toestaan voor een groep beheerders. U doet dit door verwisselbare schijven toe te voegen aan de vertrouwde lijst en de toegangsrechten voor gebruikers te configureren.

Het is niet aanbevolen om meer dan 1000 vertrouwde apparaten toe te voegen, omdat dit systeeminstabiliteit kan veroorzaken.

Met Kaspersky Endpoint Security kunt u op de volgende manieren een apparaat aan de vertrouwde lijst toevoegen:

Met Kaspersky Endpoint Security kunt u het gebruik van vertrouwde apparaten beheren (aansluiting en verwijdering). U kunt de registratie van gebeurtenissen inschakelen in Instellingen voor meldingen voor het onderdeel Apparaatcontrole. Gebeurtenissen hebben het urgentieniveau Informatief.

Kaspersky Endpoint Security heeft de volgende beperkingen bij het werken met vertrouwde apparaten:

In deze sectie

Een apparaat vanuit de programma-interface toevoegen aan de lijst Vertrouwd

Een apparaat vanuit Kaspersky Security Center toevoegen aan de Vertrouwde lijst

Zo importeert en exporteert u de lijst met vertrouwde apparaten